Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Popup-hotel udvider i Nordhavn

poshtelDet bæredygtige hotelkoncept Poshtel Popup går fra at være en demo-model til at være et fuldt funktions- og bæredygtig hotel

• På Sundkaj i Nordhavn har det været muligt at få et indblik i, hvad der måske bliver fremtidens bæredygtige hotelværelse i Poshtel Popup. Hidtil har der kun været tale om en demo-model, men i denne uge ankom det rigtige ‘værelse’ til pladsen på spidsen af kajen. Konceptet er blandt andet skabt af serieiværksætteren Morten Lund, der også stod bag Skype og Bjarke Ingels, der også har været med på designet af hotellet.
Det bæredygtige koncept gør det muligt at etablere hotelværelser, hvor der ikke ellers er mulighed for at have det, da husene er selvforsynende med energi og renser sit eget spildevand med teknologi fra samarbejdspartneren 5th Element. Og værelse er måske ikke helt dækkende, da der i realiteten er tale om et helt hus med terrasse og panoramaudsigt. I Nordhavn er værelserne placeret med udsigt over havnen. Foruden at være overnatningsmulighed har de også fungeret som udstillingsvindue og testcenter for værelsernes installationer.
Grundformen i husene er en container, men der slutter ligheden også, for værelserne er spækket med dansk og nordisk design og interiøret er skabt af bæredygtige materialer. Det er luksus til en overkommelig pris. Det nye hus skal blandt andet bruges til at vise konceptet frem for landejere, der kan have interesse i at få bygget et bæredygtigt hotel med et meget lavt miljøaftryk på omgivelserne i en fart. Husene bygges i en kæmpehal på Sydsjælland og kan herfra transporteres rundt i verden. I sidste uge gik turen så til Nordhavn. 

Close