Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Pride i Nordhavn igen

Igen i år fejres den årlige Copenhagen Pride også i Nordhavn. Arrangementet er et samarbejde mellem #servewithpride og Meny i Nordhavn.

#servewithpride repræsenterer det uniformerede i Danmark, dvs. ansatte i beredskabet indenfor brand, redning, forsvar, præhospital osv. – og arbejder med mangfoldighed og inklusion. Organisationen deltager også i det store Prideoptog under Copenhagen Pride lørdag 19. august. Her deltager #servewithpride for 10. gang med et bredt dansk beredskab som marcherer af sted i Københavns gader i mangfoldigherdens tegn.

Men allerede fredag 18. august kl. 15 vil der være et rent servewithpride arrangement foran Meny i Århusgade. Her kan man købe mad, fadøl og andre drikkevarer. To forskellige hold musikere stiller frivilligt op: Lethan/Johnsen LooP, der er loungemusik og Antonio & co, der er jazz.

Overskuddet går ubeskåret til AURA, der er en organisation der skaber gode og trygge aktiviteter for unge i LGBT-miljøet.

Se plakat her:

Fotos: #servewithpride Facebookside

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »