Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
redmolen jan 2022 3

Redmolen får facader

Byggearbejdet på Redmolen skrider fremad. Lige nu er byggeselskabet Nordø bl.a. ved at lave facader.

Boligblokkene får rustrøde mursten. På Nordhuset er det røde murværk næsten færdigt, mens det lige er gået i gang på boligbyggeriet Nordøkaréen ved siden af. 

Det er ikke helt ligetil at mure disse facader, både pga. Nordø’s beliggenhed helt ud til vandet, hvor murstenene bliver udsat for et barsk klima og det store fokus på arkitektoniske detaljer. Det fortæller Carsten Bornhøft, chefspecialist for byggeteknik og fagtilsyn hos SWECO Architects, til Redmolen.dk,

“Nordø’s beliggenhed lige ved vandet er jo fantastisk, men den betyder også, at klimaet er meget fugtigt og saltholdigt, og det giver ekstra slid på både furer og mursten”, siger Carsten Bornhøft.

Kontorblokkene på molen beklædes ikke med mursten, men med stål. Yderst på Redmolen er den cirkulære kontorblok ‘Spidsen’ ved at være beklædt. Ved Helsinkigade er kontorhuset ‘Porten’ ved at få facader af corténstål, ligesom på P-hus Lüders.

Inde i bygningerne er der ved at blive lavet tekniske installationer til el, varme og ventilation. 

Der kommer fortsat betonelementer til Redmolen da det sidste råhus stadig mangler et par etager. Nemlig hotelbygningen som skal være på 6 etager. 

Det er forventningen, at råhuset står færdigt i februar, oplyser byggeselskabet Nordø. Hele Redmolen forventes færdigbygget medio 2023.

redmolen jan 2022 2

Close

Translate »