Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
genbrug fashion header my 3

Re:Fashion Days på Orientkaj

Der er stort tøjbyttemarked på Orientkaj under Kulturhavn Festival søndag 25. august.

Byttemarkedet RE:Fashion Days foregår ved Orientkaj metrostation kl. 10-15, og er arrangeret af Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro.

Man skal gerne medbringe tøj/sko/accessoires, som man ikke længere bruger (dog ikke undertøj og sokker). Tingen skal være rene og i god stand, dvs. ingen huller, pletter osv. Derefter kan marngå på opdagelse i andres medbragte genbrugsguld, og tag det med hjem, som man kan bruge.

“Ved at bytte dig til tøj, i stedet for at købe nyt, kan du forny din garderobe på en sjov, gratis og bæredygtig måde. Der bliver brugt enorme mængder vand til at producere selv den mest basale t-shirt, og der udledes voldsomme mængder kemikalier og mikroplastik under tøjproduktionen. Det gør tøjindustrien til en af de mest forurenende i verden, og virkelig skadelig for vores vandmiljøer,” skriver Miljøpunkt Østerbro, som står for eventet. Hvis man være frivillig, kan man kontakte info@miljopunkt-osterbro.dk.

Find mere information om Kulturhavn Festival her: https://kulturhavn.kk.dk/

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »