Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Rejsegilde for Den Røde By

En stor milepæl blev sat i Nordhavn i december, da der var rejsegilde for Den Røde By. Nu er Århusgadekvarteret stort set færdigudviklet, og mange nye butikker har meldt deres ankomst.

Den Røde By ligger i første del af Århusgade og består af Nordhavns ældste, historiske bygninger, som bl.a. Værkstedslageret, Skydebanen og Vendsysselbygningen. Tegnestuen BRIQ har været arkitekter på transformation og nybyggeri af i alt seks bygninger for den Nordhavnsbaserede ejendomsudvikler, Nrep, der sammen med PFA har stået bag udviklingen af bydelen. På området kommer der også nyt byggeri.

Atelier September ligger ved den nye byplads overfor Riffelsyndikatet. Foto: BRIQ

Den Røde By skal huse kreative værksteder, småerhverv og en ny byplads med udeservering fra den nyåbnede café, Atelier September. i alt har 10 nye butikker, værksteder eller spisesteder skrevet lejeaftale i Den Røde By.

“Den Røde By repræsenterer både historien og kulturarven – og så er den en ny lomme af kreative erhverv og madoplevelser, som Århusgadekvarteret allerede er kendt for”, udtaler partner i tegnestuen BRIQ, Espen Lunde Nielsen.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close