Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
svanemoelleholm kontor 1

Rejsegilde med ét minuts stilhed

AP Pensions kontorbyggeri i Sundkrogsgade har nået sin fulde højde.

 
AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren MT Højgaard Danmark netop holdt rejsegilde for Nykredits kommende domicil på Svanemølleholm. Ved arrangementet blev der holdt et minuts stilhed for den rumænske håndværker, der i juni i år mistede livet i en tragisk arbejdsulykke på pladsen.
 
Kontorblokkene er tegnet af PLH Arkitekter og får et ‘fælleshus’ på cirka 12.000 kvadratmeter med folkekøkken, pavillon til foreninger og kulturelle formål, fitnesscenter, taghave og offentlig cafe. 
 “Vi vil gerne give noget tilbage til lokalområdet og gør op med den klassiske tankegang om, at kontorejendomme kun er for dem, der arbejder der. Vi håber naturligvis, at borgerne kommer til at tage godt imod de muligheder, som vi giver med ejendommene, udtaler Peter Olsson, Adm. direktør for AP Ejendomme. 
 
 
Der opføres to domiciler på Svanemølleholm. Nykredits hovedkontor bliver med sine cirka 30.000 kvadratmeter og seks etager den største. Ved siden af bygges hovedsædet for AP Pension på 15.000 kvadratmeter. Nykredits domicil står endelig opført i fjerde kvartal 2023. Det nye hovedkontor for AP Pension ventes færdig i andet kvartal 2024.
 
Close

Translate »