28. oktober åbner Restaurant Silo spisebaren ‘Mølr’ på 17. etage.
Spisebaren vil være åben fra 17.30 til 21.15 og idéen er at man bare kan droppe ind til et godt og hurtigt måltid, øl eller vin – og nyde udsigten. Baren har 40 siddepladser fordelt i baren og på højborde med barstole langs panorama-vinduerne.
For nylig overtog restauratør Michael Rønnebæk-Rørth driften af Restaurant Silo. Han håber at siloen i højere grad bliver et pitstop for de lokale. navnet ‘Mølr’ er valgt som en hilsen til den gamle graffiti på kornsiloen: “Hvad drikker Mølr?”. Den er i dag genskabt på en af væggene i baren.
“Der mangler et sted i nabolaget, hvor man kan tage hen for sig selv eller sammen med andre og få et hurtigt, veltillavet og simpelt måltid og et glas eller to uden at have de store spendérbukser på. I spisebaren kan man både nyde elskede klassikere som ceasar salat og burger og den vildeste udsigt over byen. Man kan også nyde udsigten på vores terrasser, der er altid læ på én af dem og se om man kan spotte sit hjem,” udtaler Michael Rønnebæk-Rørth.
Menuen vil stå på retter som f.eks. Ceasar Salat, pasta, burger og fish ‘n’ chips. Dertil kommer øl, sodavand og vin på glas. David Johansen har kreeret bar-retterne i spisebaren. Han samarbejder også med Michael Rønnebæk-Rørth på Restaurant Plates på Christianshavn.