Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Rigtigt politi,tak

Beboerne i Nordhavn har for mange problemer med støj, affald og kriminalitet. I forbindelse med seneste politi forlig er der åbnet mulighed for kommunale vagtværn.

Overborgmester Lars Weiss (S) vil have at kommunalt ansatte skal kunne udskrive bøder. Ligesom parkeringsvagter.

Vi mener at det er en forkert vej at gå. Det store behov for lokal tryghed skal være konsekvent og ind under Politiet, som en del af uddannelsen til kadet. Dette sikrer gode fremtidsmuligheder for medarbejderne, og et reelt tæt samarbejde med Danmarks eneste officielle korps – Politiet.

havnepoliti havn politiLÆS OGSÅ: Venstre vil have kommunale havnebetjente

Derved får du bedre tryghed hvor du bor, og indsatsen bliver hurtigere og mere effektiv. Der skal gives bøder for hærværk, støj, affald og fester i beboelsesejendomme, og patruljeres om natten, så vi kan kan finde vores ladcykler og biler om morgenen!

Tænk langsigtet og ansvarligt. Det du kan gøre ved at stemme på Det Demokratiske Parti til KV21. Vi stiller op i valgforbund med de andre borgerlige partier, så din stemme er aldrig spildt!

Close

Translate »