Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
sauna midlertidig

Så er der sauna på Göteborg Plads

Nu er den første midlertidige sauna ankommet til Göteborg Plads. 

Saunaen skal erstatte den permanewnte saune på Det flydende Aktivitetshus, om er ved at blie renoveret. Saunaen på Göteborg Plads vil i udgangspunktet være åben fra 6 morgen til 22 aften alle dage. 

“Der kan dog forekomme ændringer, da vi i de første 2-14 dage er afhængige af, at frivillige fra vores foreninger åbner/lukker saunaen hver dag,” skriver Idrætskonsulent Lotte Tranekær Nielsen fra Det Flydende Aktivitetshus.

NORVIN, som er Nordhavns vinterbadeforening, afventer nemlig at der skal blive installeret en elektronisk lås på saunaen, som medlemmer med kode kan bruge, når de skal ind.

Mandag, onsdag og fredag vil saunaen blive rengjort i formiddagstimerne.

Alle saunamedlemmer, der benytter sig af saunaen skal bære syn ligt hvidt armbånd. Og et tykt håndklæde som de kan sedde på. De skal også være “dækket til fra livet og ned”, og de skal gå i vandet inden saunaen benyttes. Saunaen vil være ca. 90 grader varm, hvilket er max for saunaens ovn. 

 

Flere brugere har udtrykt ønske om at få omklædningsmuligheder i forbindelse med den mobile sauna. 

“Vi har hørt jeres ønsker om omklædning. Vi er igang med at undersøge mulighederne og giver nærmere besked, når vi ved mere,” skriver idrætskonsulenten.

Det forlyder også, at der er endnu en sauna på vej til Göteborg Plads. 

Close

Translate »