Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan finder du en god og tryg måde at bære dit barn på

Der findes rigtig mange forskellige måder at bære sit barn på, og det kan være svært lige at vide, hvad der virker godt, og hvad der ikke virker for dig, før det er brøvet af med det rette udstyr og på korrekt ergonomisk vis. Men leder du efter ny inspiration til let at kunne bære barnet rundt, så læs med.

God støtte

Når du skal bære dit barn med seler eller vikler, så er det vigtigt, at det føles rigtigt, og at du kan mærke støtten, det giver. Det smarte ved en bæresele er, at den er fast, og derfor let og nem at tage af og på. Det gør det til et overskueligt projekt at få dit barn op på maven eller ryggen på en god og sikker måde. Der er selvfølgelig stor forskel på vores kroppe, og derfor er der forskel på, hvilken sele der sidder godt og støttende på dig, og hvilken der sidder godt på din ven eller veninde. 

Størrelser og varianter på bæreseler er forskellige, så hvis du ved, at du er på udkig efter en bæresele, så kan du lettere gå efter én, som passer i størrelsen til alderen på dit barn, eller én, som kan bruges i mange år frem, og som kan justeres eller er designet til at kunne passe i størrelsen på et barn, som også vokser sig større over mange år.

Prøv dig frem

Det kan være rigtig svært at regne ud på forhånd, hvilken type bæresele, der er den helt rigtige for dig og dit barn, og derfor kan det være en god ide at prøve lidt forskelligt, og dermed undersøge, hvordan de sidder bedst. Mange steder kan man prøve dem af, og ellers kan du undersøge, om der er en prøveperiode, så du ikke får købt noget, som ikke dur.

Close