Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan giver du den perfekte smykkegave

Har du en kæreste, et familiemedlem eller en god ven, du gerne vil gøre glad med en smuk smykkegave, men har du ikke megen forstand på smykker eller hvilken stil, fødselaren har? Så frygt ej! I denne artikel kan du nemlig blive klogere på, hvordan du udvælger den perfekte smykkegave til din kære. 

Besøg en smykkebutik

Det er smart at starte med at kigge på det udvalg, der er i diverse smykkeforretninger. For at gøre det rigtig nemt for dig selv, kan du sågar besøg smykkebutikken her online! Sæt lidt tid at til at søge efter nogle bud på et godt smykke, du ville være tilfreds med at give. 

For at optimere din søgning, kan du få styr på disse punkter først:

1. I hvilket prisleje skal smykkegaven ligge?

2. Vil jeg gerne give et sæt? (Fx halskæde og armbånd) 

3. Hvis ikke sæt, hvilken type smykke ønsker jeg så at give?

4. Skal smykket være af guld eller sølv?

Når du kan give et svar til alle fire punkter, har du allerede fået sorteret godt og grundigt i smykkerne, og du kan nu undersøge de resultater, der passer til den gave, du har i tankerne.

Spørg andre til råds

Hvis du er meget i tvivl om, hvilke smykker hun godt kan lide, kan du spørge hendes veninder eller familie til råds. Der er altid en, der ved, hvad deres veninde foretrækker. Det kan være alt lige fra om en type af sten er et no-go til størrelsen på en ring, foretrukne længde på en halskæde eller om hun kun bruger ørestikker og ikke øreringe med ørebøjler. 

Hvis du stadig er i tvivl, kan du give hende et gavekort, så hun selv kan købe det smykke, hun gerne vil have. Uanset hvorledes du bærer dig ad, skal hun nok blive utroligt glad for din betænksomme og imponerende gave!

Close