Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan kan du imponere med din viden inden for et emne, du måske ikke ved så meget om

Der er måske mange, der vil nikke genkende til at have stået i en situation, hvor de følte, at deres minimale viden inden for et givent emne, hvilket har begrænset deres involvering i en samtale.

Det er ikke altid en særlig fed følelse, og hvis den forekommer ofte, er det måske noget du har lyst til at ordne. Er det tilfældet, så er der her nogle initiativer der måske kan hjælpe dig med det. 

Skab dig et generelt overblik

Du er måske ikke interesseret i, eller har tiden til, at dykke dybt ned i emnet, hvilket også kan være noget af en mundfuld, især hvis du måske ikke er synderligt interesseret i emnet. Derfor kan det måske være tilstrækkeligt i mange tilfælde blot at undersøge nogle af de generelle tendenser inden for emnet. Måske er der nogle generelle principper du kan prøve at forstå, som da vil give dig den grundlæggende viden, der gør dig i stand til at forstår andre relateret ting, uden du har brugt en masse tid på at læse op på det. 

Find en nyhedskilde

Noget andet du kan gøre for at kunne bidrage til samtalen, kan være at holde dig orienteret på nyheder inden for det givne emne. Det vil i mange tilfælde måske være det der er sensationen og dermed fokus for en given samtale. Måske er det nemt at finde en god kilde, der kan holde dig lidt opdateret, måske er det lidt mere vanskeligt. Er det politiske emner, vil de generelle nyheder måske være tilstrækkelige. Ligeledes måske ved en populær sport. Er det biler, så kan du få de nyeste nyheder om biler her. Nogle gange kan forskellige profiler og sider på de forskellige sociale medier også give en omfattende indsigt på en hurtig og måske let fordøjelig måde. 

Close