Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan kommer du til at sove som en sten hele natten

partnertekstKender du det der med, at du finder en position at sove i, som er behagelig, men allerede efter kort tid, bliver stilling ubehagelig, og du forsøger straks at finde en anden? Sådan fortsætter det hele natten.

Du vender og drejer dig, og vågner mange gange i løbet af hele natten, fordi du konstant ligger ubehageligt. Dette er der mange, der kan genkende, og det er faktisk et hyppigt problem hos de fleste mennesker. Desværre er der bare et stort problem ved det.

Søvn er vigtigt for dit helbred
Et voksent menneske har brug for mellem 7-9 timers søvn om natten for at kunne fungere fuldt ud og have et sundt liv. Grunden til dette er, at din hjerne under søvn får tid til at bearbejde dagens indtryk. Samtidig betyder for lidt søvn også, at dit immunforsvar nedsættes, og det øger risikoen for sygdomme som, diabetes, Alzheimers, hjerteproblemer og overvægt samt andre psykiske sygdomme. Din hjerne har altså brug for at slappe ordenligt af og være offline, og dette sker under søvnen. 

Find den rette seng til din krop
Som du sikkert kan fornemme, så er det altså ikke helt lige meget, at du hver eneste nat ikke kan finde ro i kroppen, fordi du ikke ligger komfortabelt nok, og dermed vender og drejer dig i sengen konstant. På denne måde får din krop nemlig ikke lov til at gå i den dybe søvn, som er her, affaldsstofferne, der kan give helbredsmæssige sygdomme, udskilles. Det er altså derfor vigtigt, at du finder lige præcis den seng, der passer til dig. Og her kan problemet godt være, at du i forvejen har en ganske almindelig flad seng, men måske passer det bare ikke til dig. Derfor kunne det være en god idé at afprøve en elevationsseng, så du kan indstille din seng efter din krop.

Close

Translate »