Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan passer du godt på din hud  

partnerMange af os glemmer at passe på vores hud, selvom den dagligt bliver udsat for make-up, snavsede fingre og UV-lys fra solen. Hvis du gerne vil have, at din hud forbliver flot og glødende, så er det vigtigt, at du gør dit for at passe og pleje den, som den fortjener. Her får du 3 gode råd til, hvordan du kan gøre.

Gør brug af solcreme – også til hverdag

Rigtig mange af os bruger solcreme, når vi færdes udenfor en solrig sommerdag. Men faktisk kan du også blive forbrændt, selvom det er skyet og solen ikke umiddelbart skinner. Derfor er det vigtigt, at du husker at beskytte din hud, også når solen ikke skinner. Du kan finde plejende dagcremer, som indeholder UV-beskyttelse, og dermed slår du to fluer med et smæk.

Drik masser af vand

Er din hud præget af tørhed og ru områder? Så kan det skyldes, at din hud ikke får fugt nok. Og det er ikke altid, at det er nok med en fugtgivende dagcreme. Faktisk kan tørheden skyldes, at din krop er dehydreret på grund af manglende vandindtag. Vand har den fantastiske egenskab, at det både renser og fugter din krop indefra.

Vælg hudpleje der passer til din hudtype

Vidste du, at der findes hudpleje til forskellige hudtyper? Det vil sige, at du altså bør vælge hudplejeprodukter, der passer til lige netop din hudtype for at få det bedste resultat ud af produktet. Har du eksempelvis olieret hud, så nytter det ikke noget at bruge en fedtet dagcreme, da huden ikke kan nå at optage al den fugt.

En god idé er at vælge ansigtscreme uden parfume. Det er både godt for miljøet og din hud at vælge creme til ansigtet uden kemi, fordi der ikke er noget, der kan irritere din hud og skabe yderligere problemer.

Close

Translate »