Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan skaber du et praktisk køkken, der ikke går på kompromis med det stilsikre design

Et køkken skal være stilet. Et køkken skal være smart. Et køkken skal være overskueligt. Sådan tænker mange, når det kommer til at skulle beskrive et vaskeægte drømmekøkken. Selvom køkkenets ydre står højt på de flestes prioriteringslister, er det altså vigtigt at huske på, at køkkenet faktisk er en arbejdsplads.

Det betyder nu ikke, at køkkenet skal ligne et værksted – nej, snarere handler det om at øge køkkenets funktionalitet på en praktisk måde uden at gå på kompromis med drømmedesignet. Dette kan du blive klogere på i denne artikel. 

Stort areal til tilberedningspladsen

Det er aldeles vigtigt, at der er godt med plads det eller de steder, hvor du skal tilberede maden. Det gælder både stedet, hvor du skal hakke og snitte og stedet hvor de varme gryder, pander og kasseroller skal gøre sit arbejde. Tænk derfor over, at der skal være rigeligt med bordplads. Er I flere der deltager i madlavningen, så tænk gerne over, at der skal være nok plads til flere personer ved siden af hinanden. Søg evt. sparring hos køkkenforhandlere som AUBO – Køkken for kendere. 

Plads til de varme gryder

Du kan have et nok så stort komfur, men tænk over dette: Når kasserollen er fyldt med whiskey sauce, og stegepanden tilbereder svinekoteletterne, mens en anden pande er stoppet med grøntsager – hvor skal du placere køkkenudstyret, når de alle er færdigtilberedt på samme tid? Husk derfor, at der bør være plads ved siden af komfuret til at kunne stille de pander og gryder, som ikke skal have mere varme. Dette kan AUBO – Køkken for kendere også hjælpe med. 

Opdel køkkenredskaberne og madvarerne

Det giver jo sådan set lidt sig selv – men tænk over det alligevel. Pander og gryder placeres nær komfuret, mens service bør placeres med afstand fra tilberedningsstederne. Køkkenredskaber bør derimod være tæt på tilberedningsstederne. 

Close

Translate »