Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan vælger du den bedste håndsprit

Man må i sandhed sige, at håndsprit inden for den senere tid for alvor er blevet et allemandseje og et helt uundværligt middel i enhver husstand i bekæmpelsen mod den globale pandemi. Men med den store efterspørgsel på håndsprit af god kvalitet følger der også et kæmpe udvalg, hvoraf nogle produkter er mere effektive end andre. I denne artikel giver dig et samlet overblik, så du bliver klædt godt på forud for dit køb.

 Det skal du være opmærksom på inden dit køb

Miljø- og fødevareministeriet har udarbejdet en række retningslinjer, som du nemt kan følge næste gang, du skal ud og købe håndsprit. På den måde kan du være sikker på, at du får fat i et godt og godkendt produkt, der har den nødvendige virkning. Rådene lyder som følger:

Gå efter et desinficerende eller antibakterielt produkt – på etiketten skal dette gerne stå beskrevet, for så kan du stole på, at produktet er egnet til bekæmpelse af fx vira.

Gå efter et alkoholbaseret produkt – som udgangspunkt anbefales det altid at gå efter alkoholbaserede produkter – især lavet på isopropanol. Gå efter den rette alkoholprocent – en alkoholprocent på mellem 70-85% er rigeligt, hvis du skal sikre dig en effektiv desinfektion.

Vælg imellem flere former for håndsprit

Håndsprit er efterhånden kommet for at blive – i hvert fald inden for den næste rum tid. Derfor kan du lige så godt vænne dig til at bruge det i din hverdag, hvad end det er derhjemme eller på arbejdspladsen.

Du kan i dag vælge mellem flere former for håndsprit – fx findes der både den traditionelle alcogel, som du fordeler direkte på hænderne, og den mere utraditionelle hånddesinfektion i sprayform. Det er smag og behag, hvad du foretrækker at bruge i din hverdag – hvis blot du husker at bruge en tilstrækkelig mængde, når du desinficerer dig.

Close

Translate »