Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sådan vælger du den bedste kontinentalseng

partnerEn god seng er alfa og omega, når du skal sikre dig selv en god og sund nattesøvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet op hver eneste dag. En kontinentalseng er derfor det perfekte valg, da den med sine 3 forskellige lag er med til at give dig en udsøgt komfort, som du ikke får i andre sengetyper.

I dag finder du et stort udvalg af kontinentalsenge hos både fysiske og online forhandlere, så du kan finde din drømmeseng allerede i dag.

Find en kontinentalseng, der passer til dine unikke behov

Det store udvalg af kontinentalsenge kan virke uoverskueligt at finde rundt i. Heldigvis er der en række faktorer, der nemt kan afgøre hvilken seng, der bedst lever op til dine forventninger: 

  • Størrelse – vælg imellem både enkeltsenge, dobbeltsenge og alt derimellem, så du får en størrelse seng, der passer ind i dit soveværelse. 
  • Fasthed – uanset om du vælger en enkelt eller en todelt madras, har du mulighed for at vælge imellem flere fastheder, der kan støtte din krop igennem natten. En todelt madras giver endda mulighed for et unikt valg af fasthed i begge madrasser, der bl.a. er tilpasset din vægt og personlige præferencer. 
  • Design og materialevalg – en kontinentalseng fås i flere forskellige farver og materialer, så du kan vælge seng efter din personlige stil.
  • Opbevaring – har du brug for ekstra opbevaring i hjemmet, kan du få senge med høje ben eller indbygget opbevaringsplads i din seng. 

En særlig løsning til dig, der døjer med allergi

Er du særligt ramt af allergi, og har du en skånsom hud? Producenterne af diverse kontinentalsenge har ofte udviklet modeller i økologiske og skånsomme materialer, der også kan sikre dig en god og rolig nattesøvn – helt fri for allergiske gener. Spørg derfor din nærmeste forhandler til råds, næste gang du kigger på kontinentalsenge. 

Close

Translate »