Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
partner nord sengespecialisten 31 07 2021

Sådan her finder du den rigtige seng

Vi bruger ca. en tredjedel af vores liv i sengen. Det lyder skræmmende, men det er ikke desto mindre rigtigt. Hvis man tager udgangspunkt i, at det gennemsnitslige menneske sover ca. 8 timer hver nat, bliver det til en tredjedel af livet, der bliver brugt i sengen.

I den sammenhæng kan det være at relevant at spørge sig selv: Fortjener jeg ikke den bedst mulige seng, når jeg alligevel bruger så meget tid i den? Og jo, det gør du. Den rigtige seng kan nemlig gøre en stor forskel på, hvor godt du sover om natten 

Hvordan finder jeg den rigtige seng?

I og med at der findes flere forskellige senge, kan det være svært at vælge præcis den seng, der passer bedst til dig og dine behov. En elevationsseng er et eksempel på en seng, der tilgodeser forskellige liggepositioner. Elevationseeng er blandt andet en seng, der kan bruges, hvis du døjer med vedvarende skavanker, hvorfor du har brug for en specifik liggeposition, der gavner din situation.

Når du skal finde den rigtige seng, er der flere elementer, som du skal være opmærksomme på. Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at du ikke kan vælge den rigtige seng ved at teste den i et par minutter i butikken. Det kræver tid at finde ud af, hvilken seng der passer bedst til dig.

Det er dine behov, der afgør det

Hvis vi igen tager udgangspunkt i en elevationsseng, så understøtter den forskellige behov. Hvis du eksempelvis har et behov for at sove med hovedet hævet, fordi du døjer med migræne eller forkølelse, er det en mulighed ved hjælp af elevationssengen.

En elevationsseng er den ultimative seng, hvor du selv kan bestemme din eksakte liggeposition, hvilket i høj grad kan være medvirkende til at forbedre din søvn. Man skal aldrig gå på kompromis med sin søvn!

Close