Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
partner nord luxkidz 28 06 2021

Sådan undgår du nogle af dine forældrefrustrationer

Har du også opdaget, at det at få børn ikke altid er lutter lagkage? Det medfører også sine nedture og frustrationer.

Det kan være hårdt at få børn, for man skal konstant være på. Selv når barnet sover, skal man være opmærksom, så ikke engang der, kan man læne sig tilbage og koble fuldstændig fra. Det er som om, at når man får et barn, så har man altid et øje åbent, og man går og kigger sig selv over skuldrene. 

I alt vind og vejr

Er dit barn en af de mange børn, der skal gås en tur med, når det skal sove? De kan ikke finde ro ved at blive lagt i en barnevogn, som bliver vugget lidt. Derfor skal man som forældre også uanset vind og vejr ud at gå for at få den lille til at sove. Det er dejligt, hvis vejret er skønt, men lige så træls kan det bestemt også være, hvis vejret er dårligt, og det er koldt udenfor. Så er det sidste, man har lyst til at skulle ud i det kolde vejr, hvor man helt sikkert kommer til at fryse sine hænder.

Undgå kolde hænder

Når man endelig får taget sig sammen til at komme ud i det kolde vejr, hader du så ikke også, at dine hænder altid bliver frysende kolde? For selvom man vælger at tage handsker på, så er det som om, de ikke kan blive på, på hele gåturen, da der er en sut, der skal puttes i munden flere gange. Af og på med handskerne, som virkelig kan være besværligt. Dette kan du løse med de gå ture venlige handsker fra kong walther. De er lavet til at blive sat fast på barnevognen, så de er nemme at komme af og i igen. Med denne løsning, slipper du af med en af dine frustrationer. 

Close

Translate »