Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sankt Hans aften: Tæt på tilladelse til bål

Traditionen med Sankt Hans aften i Nordhavn genoptages i 2023, når der igen er fest på Göteborg Plads og Sandkaj på fredag. Arrangørerne kæmper i disse timer for at for lov til at lave bål

Sankt Hans festen i Nordhavn er tilbage. På fredag er der Sankt Hans på Göteborg Plads og Sandkaj med mad, musik og underholdning. Og forhåbentlig også bål:

“Vi har i lang tid forsøgt at få tilladelse til at lave Sankt Hans bål ude på vandet, som man gjorde for fire år siden, da der sidste var Sankt Hans i Nordhavn. Men det har ikke været muligt at få de nødvendige tilladelser og skaffe en godkendt flåde, som bålet kunne være på. I stedet har vi søgt om at tænde bål på Göteborg Plads, og vi venter lige nu på den endelige tilladelse,” fortæller Jesper Melsom fra Kulturdistriktet, som arrangerer Sankt Hans festen i Nordhavn sammen med grundejerforeningen Århusgadekvarteret og Handelsforeningen Århusgadekvarteret og Kulturdistriktet. Festen har fået støtte fra Østerbro Lokaludvalg og By & Havn.

Sankt Hans på Göteborg Plads fredag 23. juni
Aftenens program (med forbehold for ændringer):
18.00 Ankomst: Mad, musik og underholdning v. bl.a. dj Kim Las
20.00 Velkomsttale v. Bente Hyldahl Fogh (grundejerforening)
20.05 Båltale v. Emilia van Hauen
20.15 Bålet tændes
20.30 Live musik og fællessang v. Dorothea Wolff, Malin William-Olsson og Steingrimur Rohloff (Østerbro Koncertforening)

Læs mere på Facebook-eventen her

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close