Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sankt Hans på Sandkaj vender tilbage

Traditonen med Sankt Hans aften i Nordhavn fortsætter. 

Det sker på Sandkaj og Göteborg Plads, hvor alle kan komme og hylde sommeren og kulturen søndag 23. juni 2024 fra kl. 16.
Familien, venner og naboer kan opleve og deltage i bålbygning, båltale, fællessang og musik ved Mademoiselle Karen. Det hele er arrangeret af Kulturdistriktet.
Da det ikke er lykkedes at få tilladelse tl at brænde bål fra en platform ude i vandet, vil der også i år være mindre bål i tønder på Göteborg Plads. 

Aftenens program
Kl. 16.00-18.00: Byg bål workshop. Børn og familier være med til at bygge bål op i tønderne.

Kl. 18.00-20.00: Mad og drikke (hele dagen)

Kl. 20.05: Båltale (TBA)

Kl. 20.15: Bål tændes

Kl. 20.30: Fællessang og musik v. Mademoiselle Karen

Mademoiselle Karen
Vi har modtaget følgende PR-tekst for aftenens musikartister: “Mademoiselle Karen er en eksplosion af sprog og musik i en delikat og overraskende form. Det er fransk chansons, polsk punk, lyrisk kabaret og eftertænksom melankoli fuld af engagement og legende attitude”. 

Duoen består af saxofonist og vokalist Karen Duelund Guastavino samt akkordeonist og pianist Martin Bennebo. Mademoiselle Karen har to albumudgivelser bag sig, og har  optrådt på store og små scener, på festivaler og i medier i ind- og udland. Der arbejdes i øjeblikket på et 3.album med sange om hjemmet.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »