Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

SAP oplevelsescenter i Lautrupsgade er forbillede for nye centre i Europa

sapI efteråret 2017 åbnede SAP Experience Center i Lautrupsgade 11 i   i Nordhavn i København. Centret hos den tyske softwarevirksomhed SAP giver besøgende mulighed for at prøve både VR-briller, 3D-printere og kropsscannere

Alt i alt har centret over 70 forskellige eksempler på brug af teknologier og værktøjer

Indtil videre har flere end 5.000 besøgende været forbi for at se konkrete eksempler på, hvordan virksomheder og organisationer har gavn af ny teknologi som machine learning, kunstig intelligens og blockchain.

I centeret kan man  arbejde i dedikerede rum med design thinking, bygge demoer i en garage, holde møder i et moderne bestyrelseslokale og eksperimentere med ideerne i rum til oplevelser inden for produktion, transport og indkøb.
Centret er etableret af SAP sammen med Apple, Hewlett-Packard Enterprise og Intel.

Succesen har ifølge Jesper Schleimann, der er chief digital transformation officer for SAP i Nordeuropa, været så stor, at SAP-koncernen nu etablerer kopier af det danske center i Moskva, Amsterdam, Bruxelles og London.

»Der findes mange spillere på det her område, og det er der behov for. Vi vil med vores oplevelsescenter gerne være en platform, hvor virksomheder og organisationer kan arbejde med både digitale og fysiske produkter,« siger Jesper Schleimann til Berlingske.

SAP Experience Center har blandt andet samarbejdet med start-up virksomheden Copenhagen Fintech, men også en række etablerede virksomheder og offentlige organisationer. Samtidig har SAP arbejdet på at åbne centret for studerende.

Falck valgte at bruge det nye center fordi Falck-koncernen i forvejen havde et godt samarbejde med SAP, som står bag en meget stor del af de IT-systemer, Falck bruger.

»Vi kunne vælge at tage på et hotel med udsigt over vandet, men valgte i stedet et miljø, som inspirerer til at tænke ind i det, man kalder den industrielle revolution 4.0,« siger Falcks adm. direktør, Jakob Riis.

Close

Translate »