Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Saunaen er åben igen

saunaVinterbaderne har siden sidste uge igen kunnet varme deres kroppe i Nordhavns egen sauna. De kan endda gøre det i nogenlunde sikkerhed, da de elektriske installationer er blevet skiftet ud efter en mindre brand, og der er placeret brandslukkere. 

Søndag 19. januar opstod der en mindre brand i saunaen i det flydende aktivitetshus i Nordhavn. Det var en aften med højt aktivitetsniveau, så der var heldigvis nogen til at råbe alarm, da der pludselig udviklede sig røg i saunaen. Flere vinterbaderne løb med vand mellem havn og sauna for at slukke branden, da der ikke var nogen pulverslukkere til rådighed. Branden endte dog med at blive slukket med en brandslukker fra en af de nærliggende restauranter, og ingen personer kom til skade. Derfor har saunaen siden 30. januar været tilbage i brug.

”Vi er vældigt glade for, at saunaen er åben igen. Branden var en forskrækkelse midt i opstarten, men den viste os også, at alle foreninger omkring aktivitetshuset er gode til at arbejde sammen,” siger Jeppe Kerckhoffs, som er bestyrelsesmedlem i Nordhavns vinterbadeklub, Norvin.

Sidenhen har brandmyndighederne slået fast, at branden opstod på grund af en elektrisk installation, men den er nu repareret. 

Der er nu opsat to skumslukkere, til hvis uheldet skulle være ude en anden gang. Det er Kultur- og Fritidsforvaltningen der står for driften af saunaen, og det var derfor deres ansvar, at der var brandslukkere til stede, hvilket der er kommet nu.

”Sikkerheden omkring aktivitetshuset – blandt andet brandslukning – er blevet justeret opad, og medlemmerne er tilbage igen. Der er mange udfordringer med nøgler, armbånd og IT-systemer, men meldingen er, at alle er glade for at bruge saunaen,” siger Jeppe Kerckhoffs.

Vinterbadeklubben arbejder også på, at der kommer et system, som kan alarmere brandvæsnet, hvis der er røgudvikling i saunaen på et tidspunkt, hvor der ikke er mennesker. Saunaen er nemlig tændt alle dage fra 6.00 til 22.00.

Aktivitetshuset til 11 mio. kroner åbnede i august 2019, men saunaen var først klar til brug 1. januar.

LÆS:
Vinterbadere står i kø for at komme til Nordhavn
Brand i saunaen – ingen brandslukkere

 

Close

Translate »