Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Se transformationen af Redmolen

Fra en helt bar mole til et bykvarter på 55.000 kvadratmeter med boliger, kontorer og hotel. Der er sket meget på Redmolen, siden byggeriet gik i gang i 2020. Byggeselskabet Nordø har samlet de bedste luftfotos gennem årene:

Alle fem byggerier er nu i mål. I februar måned fjernes en del af de jernplader,  der har dannet ramme om den udvidede byggeplads. Herefter bliver Nordø’s areal det samme, som inden byggeriet startede. 

Udeområderne, herunder Stenhaven og Bølgehaven, bliver færdiganlagt i løbet af foråret, og til sommer bliver Toldvagtsbygningen genetableret. 

Stort set alle 115 boliger i Nordøhuset og Nordøkarréen er solgt, og beboerne er flyttet ind. P-kælderen er også taget i brug. I kontorhuset Porten er IT-virksomheden Trifork flyttet ind, og Hotel Mariott åbner den 4. marts med to hotelkoncepter: Residence Inn og Fairfield.  I januar måned flyttede advokatvirksomheden Bech-Bruun til kontorhuset Spidsen og Copenhagen Infrastructure Partners flytter ind i samme hus i februar. 

Redmolen.dk har løbende kommunikeret om byggeriet via hjemmesiden redmolen.dk og udgivet 18 nyhedsbreve. Nu, hvor byggeriet er i mål, lukkes hjemmesiden og infomailen med udgangen af februar måned.

Fakta:

  • Nordø’s grundareal er 23.000 m2, der svarer til ca. 3 fodboldbaner, mens det bebyggede areal 55.000 m2.
  • Byggeriet hviler på 3.700 betonpæle, som samlet vejer 12.500 tons.
  • Der er brugt 400 jordankre til at holde p-kælderens bundplade på plads.
  • 16.000 betonelementer blev anvendt til de fem bygninger. 
  • To af boligbyggerierne og hotelbygningen har murstensfacader, der samlet udgør 8.000 kvadratmeter. 
  • Der er brugt over en halv million danske mursten, der er nøje udvalgt ift. resten af Århuskvarteret.
  • Redmolens træpromenade strækker sig 140 meter.
  • Redmolen har fået en grøn facadevæg på 260 kvadratmeter og regnvandstanke i kælderen, der samlet kan opsamle op til imponerende 7.500 liter regnvand.
  • Toldvagtsbygningen består af ca. 4.000 Ølandssten. 


Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »