Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Send brev til julemanden hos ENIGMA

Siden 1870’erne har børn verden over skrevet hilsner til Julemanden med løfter om at være artige. Men hvor er det nu brevet skal sendes hen? Bor han på Nordpolen, i Lapland eller i Grønland?

Heldigvis har ENIGMA en direkte forbindelse til Julemanden. Hver dag i december har alle børn mulighed for at skrive en hilsen til ham, og poste det fysiske brev i en magisk jule-postkasse. ENIGMA’s egen postnisse sørger for, at alle breve kommer frem til julemanden.

ENIGMA er museet for post, tele og kommunikation og er vokset ud af det gamle Post & Telemuseum, der lå i Købmagergade. Museet bor i dag i det smukke gamle posthus på Øster Allé ved Trianglen på Østerbro. 

Alle børn får svar fra Julemanden i deres egen postkasse derhjemme og kan se frem til en lille ekstra julegave. Aktiviteten er for børn mellem 0-17 år og deres voksne, og det koster 20 kr. at deltage. Man behøver ikke billet til museet for at skrive en personlig hilsen til Julemanden.

Se aktiviteten på Facebook

ENIGMA har åbent tirsdag-søndag 10-17.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »