Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Skal du holde årets nytårsfest?

Du er sikkert allerede gået lidt i tænkeboks ift. nytårsaften, men hvis du alligevel har brug for lidt ekstra hjælp til planlægningen af den store nytårsfest, er du kommet til det rette sted.

Der er mange meninger om hvad en nytårsaften bør indeholde, og her får du nogle gode råd til at inkludere så meget som muligt, med alt lige fra hvorfor en taxa app er smart til udvælgelsen af de rigtige dekorationer!

Planlægning er vejen frem

Det lyder måske fjollet at understrege dette, når du sikkert allerede er i gang, men planlægning er virkelig det, som kan redde en fest, hvis tingene pludselig ikke hænger sammen. Hvis du har planlagt en hel del på forhånd, måske endda ekstra indslag eller tiltag, til ’hvis nu ’-scenariet, så er du langt. Det betyder blandt andet at du allerede har tænkt på transport til og fra byen, ved at downloade den smarte app til at bestille taxa, det gør det lettere at bestille en taxa til eller fra nytårsfesten.

Vær opmærksom på de tre gode

Godt selskab, god mad og gode drikkevarer. Helt simpelt er det de tre ting, der gør at en nytårsaften nok skal blive god. Alle tingene vælger du naturligvis selv, og dermed kan du sammensætte lige den fest, som du har i tankerne. Selskab, mad og drikkevarer har meget at sige for den overordnede stemning, og det skal du naturligvis være opmærksom på!

Sørg for gode dekorationer

Hvad er nytårsaften uden dekorativ pynt på væggene, i loftet og på bordet? Svaret er temmelig kedeligt. Sørg derfor for at have rigeligt med smuk pynt. Det gælder serpentiner, der er en sikker vinder hver gang, men også konfetti, balloner, bordbomber og festlig bordopdækning.

Close

Translate »