Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Skal du i gang med at investere?

partnertekstHvis du går rundt med nogle tanker om at komme i gang med at investere, er du kommet til det rigtige sted. Her vil du blive præsenteret for, hvordan du kan komme i gang med at investere. Før du begynder at investere, skal du selvfølgelig have noget at investere. 

Find det billigste samlelån hos Nordisk lån.

Hvad kan jeg investere i?

Før du begynder at investere, er det en god idé at have en plan for, hvad du ønsker at få ud af din investering. Du kan prøve at stille dig selv nogle af følgende spørgsmål: 

  • Hvor risikobetonet skal investeringen være?
  • Ønsker du løbende udbetalinger?
  • Hvor involveret ønsker du selv at være i investeringen?
  • Hvor meget ønsker du at investere?

Hvis du kan svare på nogle af disse spørgsmål, er du allerede godt i gang med at lave en plan for dine investeringer.

Aktier eller obligationer?

Det er vigtigt at kende forskel på de forskellige begreber inden for investeringsverden, før du går i gang. De to mest udbredte investeringsmuligheder er henholdsvis aktier og obligationer. Aktier har potentialet til at give et større afkast, men der medfølger også en større risiko. Obligationer er mere stabile end aktier, hvilket betyder, at der er en mindre risiko for, at du taber penge. Det betyder også, at du ofte vil få et lavere afkast.

Det er helt op til dig selv at vurdere, hvad du mener, der passer bedst til og dine behov. Den ene mulighed udelukker ikke den anden, så du kan også vælge at investere i begge. 

Lån penge med omtanke

Du skal aldrig låne penge, som du ikke har råd til at betale tilbage. Når du skal finde det rigtige lån, skal du altid kigge efter begrebet, ÅOP, som er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Dette giver dig et godt overblik over lånet.

 

 

Close

Translate »