Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Skyggeboksning i Århusgade

skyggeboksning“The world was beginning to flower into wounds“. Med dette J.G. Ballard citat åbnede kunstner Morten Rockford Ravn sidste fredag 5. oktober 2018 sin udstilling ‘Skyggeboksning’ på Hamborg Plads 5-7

I facebook invitationen til ferniseringen kan man læse:

Hektiske tider avler polarisering og kontrast. Et spil mellem lyset og mørket, der i Morten Rockford Ravns kunst er destilleret til et abstrakt, monokromt univers. Værkerne udspringer af et forsøg på at forstå de metafysiske implikationer af sammenblandingen mellem den fysiske og digitale virkelighed. De er en aktiv meditation over den menneskelige erfaring i en tid, hvor forståelsens tektoniske plader bevæger sig som et olieret dansegulv under vores fødder.

Og:

Skabelsesprocessen bag udstillingen tager et intuitivt afsæt i modstridende æstetiske strategier, der spænder fra arkaisk japansk wabi-sabi til mødet med en hypervirkelig informationskompleksitet. Formålet er at generere friktion, der afføder multidimensionelle perspektiver. Mental skyggeboksning. Materialerne og formerne reflekterer de filosofiske understrømme, hvor det organiske og mekaniske mødes i en akavet ballet, som i dette tilfælde udspiller sig i Frihavnstårnet, Nordhavn. Kom forbi ferniseringen fredag d. 5 okt. og skab dine egne forbindelser i det post-brutalistiske univers.

skyggeboksningEfter ferniseringen skriver Morten Rockford Ravn:

Tak til alle jer der har været forbi, og til dem der ikke nåede det til ferniseringen, eller bare har lyst til at komme igen under mere rolige omstændigheder, er her lidt faste åbningstider:
Onsdag og Torsdag fra kl 16 – 19
Lørdag og Søndag fra kl 13 – 16

Det er gået virkelig godt, og jeg sætter pris på opbakningen. Vi har allerede fået afsat over halvdelen af malerierne, men på trods af skulpturene ellers er dem som er blevet komplimenteret mest, savner vi stadig folk som eventyrlystne nok til at støde til. Med det in mente, vil jeg sige jeg til at til at forhandle med på den front, så kig forbi Hamborg Plads 5 – 7, i overstående tidsrum, hvis der er noget der fanger øjet.

Alle der kommer forbi kan i øvrigt få få en gratis plakat.

Close

Translate »