Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Slip for blottede vægge – hæng plakater op

partnertekstBlottede vægge vil altid være kedelige at kigge på, hvis ikke du har benyttet dig af kreative tricks som at male en enkelt væg en anden farve, for at rummet virker større. Plakater er langt den letteste løsning for dig, når det gælder dekor til vægge. Læs mere om de talrige typer af plakater, du kan finde til alle husets rum: Stuen, køkkenet, badeværelser, soveværelset og børneværelser. Find plakater med velkendte motiver, et sjovt citat, eller et abstrakt billede.

Plakater med dyremotiv

Hvad angår plakater, kan du fx vælge en fotoplakat med et flot dyremotiv eller en kunstnerisk skildring af dyr, hvor der ofte bliver brugt milde farver for at skabe ro. Fx kan diverse retro plakater, der er genoptryk af ældre plakater brugt til markedsføringer af zooer, især peges på som yndigt opsatte plakater med flotte dyr på. Få naturens pragt ind i hjemmet på plakatform.  

Gør dine interesser tydelige

Har du en særinteresse, du gerne vil have kan ses af din væg? Er du meget i køkkenet, kan du få masser af plakater med fx kaffe, vin, øl og cocktails, dine gæster kan skele til for at se, hvad du godt kan lide at drikke. Kan du lide kemi, så få en plakat med et molekyle af fx chokolade – eller adrenalin, hvis du også er sporty. Dyrker du yoga, så få en plakat med yoga positioner eller croquis tegninger af folk, der dyrker det. Eller måske en citatplakat med beroligende ord.

Farverige plakater giver power

Du kan skabe power i hjemmet med en farverig plakat, der i en ellers farveløs stue trækker opmærksomheden mod sig. Måske tager du ofte i byen med vennerne og har brug for en cool base at vende tilbage til, hvor festen kan fortsætte? Her er farverige plakater et alternativ til friluftsmalerier eller andet gammeldags, du kunne have hængende på din væg.

Close

Translate »