Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Smart belysning kan løse problem ved havnen

Havnen er noget de fleste finder både flot og stor glæde i. Her kan man nyde en flot udsigt udover vandet og både, tage en dejlig gåtur eller cykeltur. Det bliver anvendt til forskellige vandaktiviteter og meget mere. Det er noget de fleste finder attraktivt for området.

 

Desværre sker der dog en gang imellem tragiske ulykker, som at folk falder i havnen. Dette er dog ikke kun et problem i nordhavn, men et generelt problem ved åbne havne.

Man har hørt om man forskellige løsningsforslag til denne problematik. Nogle steder i Danmark har man valgt at opsætte hegn og andre løsninger. Disse er smarte løsninger, men problemet med disse er dog at de ødelægger en del havnens udseende. Der findes dog heldigvis en række muligheder, som kan bidrage med at nedsætte risikoen for dette i fremtiden

Simpel belysning kan nedsætte risikoen

Det er med tiden blevet mere og mere moderne at anvende nye, anderledes og flotte belysningsformer som LED strips, og det er ikke kun på teenagerens gamerværelse. Det er efterhånden mange private butikker, som anvender belysningsformer til at hjælpe med at gøre deres forretninger mere attraktive og flotte.

LED strips er en simpel løsning, men som stadig kan kombineres til stort set alt til dit Smart Home.

En mulighed som både kunne være økonomisk og smart ville være at anvende LED strips. Strips ville ikke bare være en smart løsning, men også en flot løsning. I stedet for at få et stort hegn eller andre lignende løsninger, som vil ødelægge udsynet og den flotte havn. Her vil strips være en mere anonym løsning da de ikke ville være så tydelige om dagen. Når det er mørkt og de skal gøre opmærksom på kanten vil de samtidig give et flot udtryk til havnen.

Det giver byen et moderne udtryk

Dette kan opleves i stort set alle byer rundt omkring i hele Danmark. LED strips er især populære på grund af deres nemme opsætning og mange muligheder for at skabe noget flot.  Det offentlige har allerede gjort brug af smarte belysnings løsninger og ønsker at gøre det yderligere, dog ikke for at nedsætte risikoen for ulykker, men for at give byen et ekstra pift af liv og et moderne udtryk.

Hvis man ikke allerede har hørt det, så får Nordhavns helt egen Orientkaj Plads snart en helt ny smart belysning. Man kan endda selv få lov til at komme med sit bidrag til hvordan belysningen skal være, hvad det skal indeholde og meget mere det. Det kan du læse mere om her: Ny kunstbelysning på vej til orientkaj plads.

Close