Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sørg altid for at være godt kørende

partnerDer er i dag rigtig mange forskellige firmaer, virksomheder og forretninger generelt, som er dybt afhængige af at få transporteret gods med tunge køretøjer.

 

En lastbil er et eksempel på et tungt køretøj, som sørger for, at diverse varer bliver fragtet sikkert, hurtigt og effektivt fra én lokation til en anden.

Det er vigtigt, at man kan få transporteret sine varer, så de kan blive solgt ude i butikkerne. 

Bevar dit gode ry og rygte

Lastbiler er en slags reklamer, som du har kørende på vejene, og de afspejler din virksomhed og dit brand. Hver dag bliver de spottet af mange mennesker, og derfor er det vigtigt, at de ser ordentlige ud, hvis du ønsker at give et godt indtryk af din virksomhed udadtil.

Erhvervskøretøjer bør derfor altid være rene og velholdte, men de store køretøjer kan være svære at få gjort ordentligt rene – og de er ikke lette at klemme ind i vaskehallen på den lokale tankstation. Derfor bør du overveje at investere i en vask af lastbiler, busser og andre tunge køretøjer, hvis du gerne vil have, at dit køretøj fremstår nyvasket og præsentabelt, og du samtidig vil sikre dit ry og rygte. Regelmæssig vask er desuden med til at mindske sandsynligheden for rustdannelse – og derfor er rene lastbiler en god investering. 

Slip for det store og tidskrævende arbejde

Er det noget, som du synes, at der lyder som en god ide? Så bør du tage et kig på siden: truckwask.dk. Her er det muligt at finde en service, som sikrer dig, at dine lastbiler altid ser præsentable ud.

Selvom du måske beder dine vognmænd om at passe på køretøjerne, er det de færreste, der bruger tiden på at rengøre dem regelmæssigt og ordentligt, hvilket også er forståeligt, idet det kan være et stort og tidskrævende arbejde.

Du er hurtigt på vejene igen

Når lastbilen skal vaskes, holder den stille, og du tjener formentlig ingen penge i dette tidsrum. Derfor er tidsfaktoren vigtig, da det har en stor betydning, hvor hurtigt lastbilerne er tilbage på vejene. Men der er masser af hjælp at hente. 

Hos Copenhagen Truck Wash vasker de hurtigt og effektivt dit køretøj – uden at gå på kompromis med grundigheden. Du kan besøge deres online side: truckwash.dk. 

Du finder Copenhagen Truck Wash på Sjælland. De har hele seks vaskebaner, og der er en stor bemanding. På den måde holdes ventetiden på et minimum, idet der altid kan være flere lastbiler på én gang. Det vil også sige, at en lastbil kører direkte ind i hallen til en vask – på samme måde som en normal bilvask.

Kør forbi Copenhagen Truck Wash

Kom forbi Copenhagen Truck Wash allerede i dag og opdag de mange muligheder, du har for at sikre dig rene køretøjer. De har gode og kvalitetssikre vaskeanlæg, og du finder dem både i Taastrup og i Hvidovre. De har tid og kapacitet til at vaske din lastbil – og det gælder også andre, større erhvervskøretøjer som for eksempel busser.

Close

Translate »