Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Som en motorvej gennem byen

kalkbraenderihavnsgadeBeboerne i Nordhavn har længe været bekymrede for høje hastigheder og den vild kørsel på Kalkbrænderihavnsgade. Nu sættes Teknik- og Miljøforvaltningen måske på sagen. 

Beboer i Nordhavn, Line Groot, har fået en dialog i stand med BR-medlem Niels E. Bjerrum (S) om problemet, og han er positivt indstillet over for at bringe sagen videre til Teknik- og Miljøforvaltningen.
Min oplevelse er, at politikerne har glemt, at de har udviklet to nye byzoner og derfor ikke tilpasset kravene til trafikken derefter – f.eks. ved at nedsætte hastighedsgrænsen til byzone, skriver Line Groot bl.a. på facebook-gruppen ‘Alle os i 2150’.

Hun opfordrer også andre beboere om at komme med kommentarer og gode ideér til forbedring af trafikforholdene. Og det har mange valgt at gøre…

Rasmus Houlind skriver f.eks. at timingen mellem de grønne lys på vejen betyder at utroligt mange biler sætter farten OP på vej ind i byen – så rigtig mange kører over for knaldrødt ved både Marmorvej og Dampfærgevej.

Troels Thomsen mener at krydset ved Århusgade og Kalkbrænderihavnsgade kunne forbedres. Der er jævnligt lastbiler, der trodser det røde lys, og biler, der drejer til højre fra Østbanegade og derfor ender på cykelstien: En spand blå maling til at optegne cykelstierne ville nok hjælpe en del.

John Michael Jensen og flere andre oplever at biler speeder op fremfor at sætte farten ned og stoppe for det røde lys. 

Henrik Juhl Madsen synes, at det kunne være rigtig fedt hvis cykelstien kunne trækkes lidt væk fra kørebanerne, f.eks. skærmes med et grønt bælte, så man ikke føler man kører langs en motorvej uden afskærmning. 

Desuden mener flere at krydset ved Marmorvej/Kalkbrænderihavnsgade er superfarligt, og der opstår dagligt farlige situationer på grund af for høj fart, ingen respekt for rødt lys osv.

kalkbraenderihavnsgade

Close

Translate »