Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sommerkoncerter på Ofelia Plads

Brimheim, Asbjørn og bandet Hvalfugl er nogle af de kunstnere, som deltager i ‘Klassisk på Kyssetrappen’ ved Ofelia Plads. I alt spilles der otte koncerter denne sommer.

‘Klassisk på Kyssetrappen’ har siden 2017 præsenteret gratis koncerter fra en flydende scene foran Kyssetrappen ved Ofelia Plads. Mere end 50 orkestre, ensembler og rytmiske artister er det blevet til. Lyden fra koncerten på vandet forstærkes ud over den 100 meter brede trappe, hvor publikum sidder. Her blander byens lyde, arkitektur og stemning sig i musikken. Folk følger også musikken fra Go-boats eller egne både i vandet.

Nu er programmet for sommeren 2024 klar, og det vil som tidligere udforske udforske og udfordre formidlingen af den klassisk musik i det offentlige rum. Der vil både være et klassisk program og cross over-koncerter, hvor klassiske ensemblemusikere spiller sammen med rytmiske artister.

I august kan man for eksempel høre den dansk/færøske sangerinde Brimheim i en koncert med en septet af musikere fra Det Kongelige Kapel. Her suppleres Brimheims musik med udvalgte klassiske stykker – det hele smeltet sammen og nyarrangeret af komponist Christian Balvig.
Den Roskilde-aktuelle queer-poprebel Asbjørn kommer også til Ofelia Plads hvor han spiller med den klassiske strygersekstet ‘Who Killed Bambi’.

6. juni kan man opleve guitarsekstetten Cirklen i et møde med koret UngKlang – bestående af ni kvinder udsprunget fra DRs Pigekor. Hertil byder programmet på mezzosopran Sophie Haagen i et samarbejde med en strygekvartet fra Det Kongelige Kapel, den unge talentfulde pianist Ramez Mhaanna i en solooptræden, strygekvartetten Absalon String Quartet og en duo bestående af klarinettist Jonas Frølund og pianist Elias Holm.Program 2024:
• 30. maj:                  Jonas Frølund x Elias Holm
• 6. juni:                    Cirklen x Ungklang
• 13. juni:                   Absalon String Quartet
• 27. juni:                   Sophie Haagen x Det Kgl. Teater
• 1. august:                Asbjørn x Who Killed Bambi
• 15. august:              Hvalfugl x Who Killed Bambi
• 22. august:              Ramez Mhaanna
• 29. august:              Brimheim x Det Kgl. Teater

Klassisk på Kyssetrappen. Kvæsthusbroen, København K. Torsdage i maj, juni og august 2024. Første gang 30. maj. Alle koncerter starter kl. 17, men kom gerne allerede 16.20, hvor dagens koncert introduceres af blandt andet de udøvende kunstnere selv. Koncertrækken afvikles i samarbejde med GoBoat og er støttet af William Demant Fonden og Augustinus Fonden. 


Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »