Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sophie Hæstorp flytter kontoret til Nordhavn

Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) rykker sit kontor til Nordhavn 24.-25. april. Send invitationer og tips til hende inden på mandag!

Overborgmesteren har hver måned brugt to arbejdsdage i en af Københavns 10 bydele, og har også besøgt Østerbro, som Nordhavn formelt er en del af.

Men nu ønsker hun også at være i Nordhavn et par dage. Og hun efterspørger tips og invitationer fra lokalområdet:

“Har du tilknytning til området og har noget på hjerte, et problem, eller bare noget, du gerne vil vise mig – så send mig en mail på overborgmester@kk.dk – i dette tilfælde senest 10. april,” skriver Sophie Hæstorp Andersen.

I Nordhavn sker der en masse udvikling nu og i fremtiden, som hun gerne vil blive endnu klogere på.

“Københavns bydele kan umiddelbart forekomme vidt forskellige når man ser på dem med det blotte øje. Men nedenunder er mange af menneskerne, problemstillingerne og løsningerne mere fælles end vi tænker i hverdagen. Vi er alle optaget af at bo i en by, der fungerer i hverdagen. Hvor vores børn trives – bl.a. i de mange foreninger, der tilbyder alt fra gymnastik og lektiehjælp på skolerne til søspejderne på vand,” skriver hun blandt andet om i dette fb-opslag.

I de øvrige bydele, har hun besøgt foreninger, skoler eller daginstitutioner, og der har også været arrangeret gåture i lokalområdet med lokale beboere.

barfod andersen levantkaj 2

I juni 2022 stillede Sophie Hæstorp op på Levantkaj sammen med Line Barfod (EL) og Indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) for at fortælle om en nye aftale mellem Københavns Kommune og regeringen, som betyder at der kan stilles krav op helt oå til 40% alment boligbyggeri i byudviklingsområder. Sophie Hæstorp deltog også på jomfruturen for Havnebussen til Orientkaj i april 2022.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »