Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Spanske fristelser på hjørnet

spanskeHjørnet Sandkaj 19 har haft en omtumlet tilværelse, men nu bliver det lækkert. To restauratører har indtaget lokalet med alt godt fra Spanien.

Sortfodsskinke, serano og chorizo. De er der alle sammen i kølemontren i Nordhavns nyeste restaurant, Små spanske fristelser. Her kan man fremover både spise sin frokost eller aftensmad eller tage den med hjem.
Bag montren og rundt ved bordene finder man makkerparret Morten Egesborg-Brünnich og Stein Tufte.

spanskeDe to mødtes som stewarder i luften for mange år siden, men får to år siden fik de et godt tilbud.
”Jeg havde lige købt sommerhus i Dronningmølle, hvor restauranten ‘Små spanske fristelser’ var startet. En dag spurgte ejerne, om jeg ikke ville overtage det,” husker Morten, som straks ringede til sin ven Stein. De to sprang til, selv om de ikke har erfaring fra branchen.

”Men vi er to gamle pursere, som har talt med en halv million gæster gennem årene, og så er vi vant til det internationale miljø, man har i Nordhavn,” siger Morten.
Siden sidste fredag har der været åbent på hjørnet, og det kommer der til at være hver dag – undtagen mandag – fra klokken 11 om formiddagen og et godt stykke ud på aftenen. Menukortet siger tapas, tapas, tapas, og alle charcuteri-varerne er hentet hjem fra Spanien, mens Morten og Stein selv står for at lave alt det andet som for eksempel dressinger, citruskompot og svampe til landpateen.
Restauranten i Dronningmølle har kun åbent om sommeren, og den beholder de. Derfra er de vant til at sende 75 % af deres mad ud af huset som takeaway, men i Nordhavn håber de, at det bliver lidt mere blandet.
Der kan i hvert fald være selskaber på op til 30 personer, selv om der til dagligt nok ”kun” vil være dækket til 16-20 personer.
”Dertil kommer udeserveringen,” siger Morten Egesborg-Brünnich, mens han gør en urtebolle med seranoskinke klar til dagens første frokostgæster.
For at gøre den spanske oplevelse komplet, kan man også købe vin, tapenade og måske med tiden lidt brugskunst på hjørnet af Ystadgade og Sandkaj.

Close

Translate »