Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
redmolen spidsen courtyard

‘Spidsen’ er fuldt udlejet

To år før det åbner, er kontorhuset Spidsen på Redmolen fuldt udlejet, oplyser ejeren, PFA.

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har netop underskrevet en lejeaftale med PFA, og flytter i 2023 ind i kontorhuset ’Spidsen’. Det samme gør 500 medarbejdere i advokatvirksomheden Bech-Bruun. De bookede allerede i 2019 lokaler i huset, som nu er fuldt udlejet.

Kontorhuset Spidsen er på 26.000 etagekvm. og har plads til omkring 1000 medarbejdere. Huset er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Cobe. Ud over Spidsen bygger PFA også et andet kontorhus og 115 lejligheder på Redmolen, og her er 4.000 kvm. kontorer og cirka 50 lejligheder stadig ledige.

redmolen site nordoestCopenhagen Infrastructure Partners blev etableret i 2012 og er i dag en førende infrastrukturvirksomhed inden for vedvarende energi med mere end 200 medarbejdere og kontorer i København, New York, London, Hamborg, Utrecht and Tokyo.

”Vores vision er at bidrage til den grønne omstilling både i Danmark og globalt. Vi har indgået den nye lejeaftale for at kunne vokse også i København og samle flere virksomheder i vores netværk i og omkring vores nye kontor og yderligere styrke samarbejdet” udtaler Stig Pastwa på vegne af CIP.

Close