Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Spred dit budskab i stort format

Skal du sprede budskabet om din virksomhed eller dit næste arrangement, så bør du overveje at bestil dit print i storformat her.

Med et print i storformat kan du nemlig sprede din reklame eller dit budskab vidt og bredt, blot ved at vise dit print frem. Du kan få printet på stort set alle materialer, lige fra stof til folier. Hvis det lyder som noget for dig med print i storformat, så kan du læse mere her og blive inspireret til, hvordan du bedst kan bruge det. 

Gode overvejelser at gøre dig, inden du bestiller

Når du skal lave et print i storformat, så er det en god idé at overveje, hvor stort det skal være. Skal det være firkantet, skal det skæres til i en særlig figur, eller skal det måske være flere forskellige delelementer, som du kan placere frit og uafhængigt af hinanden? Du bør også overveje, hvilke farver du skal bruge på dit print i storformat. Skal de være meget farvestrålende og tiltrække meget opmærksomhed, eller måske mere diskrete i sort/hvid? Overvej også, hvor du vil placere dit print i storformat. Skal det placeres på et vindue, er det måske en god ide med en transparent baggrund. Omvendt kan en farvet baggrund give afskærmning og diskretion til de bagvedliggende lokaler. 

Få kvalificeret vejledning til dit print i storformat

Når du bestiller et print i storformat, så er du sikker på, at du får leveret et print i høj kvalitet, for produktionen har både mange års erfaring, professionelt udstyr og en erfaren medarbejderflok. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning, der passer bedst til dig, så kan du i dag kontakte Lene, som kan give dig mere information om print i storformat. Du kan bare udfylde kontaktformularen ind på hjemmesiden eller ringe direkte ind til dem. Rigtig god fornøjelse med dit print i storformat. 

Close

Translate »