Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Spunsarbejde forsinket

Arbejdet med Nordhavnstunnelen har været generet af meget nedbør denne vinter.

Dele af byggepladsen står under vand og sandbanken i Svanemøllehavnen har fået små søer. Desuden er en del aktiviteter blevet skubbet på grund af de storme, der har været hen over vinteren.

Derfor bliver entreprenørerne ikke helt færdige med at sætte spunsvægge i tunneltracéet inden udgangen af marts, som der ellers tidligere er meldt ud. Det skyldes også, at man flere steder på tunnelstrækningen er stødt på store sten, og dermed ikke har kunnet få spunsen helt ned. Derfor bliver der de kommende måneder også banket, dog ikke den intense banken dagen lang, men derimod punktvis i løbet af dagene.  Det skriver nyhedsbrevet fra Nordhavnstunnelen.

Spunsarbejdet i tunneltraceet er inddelt i 10 arbejdsområder, og pt. er entreprenøren helt færdig med spunsarbejdet i arbejdsområde 1 – tættest ved Strandvænget – og arbejdsområde 7 og 9, som ligger i Nordhavn ved Baltikavej. Område 2 bliver færdig i uge 10.  Spunsarbejdet forventes nu at være slut inden sommer.

Lastbilkørsel
I løbet af marts starter arbejdet med grave ud til selve tunnelen, så sandet og jorden vil blive fjernet mellem de spunsvægge, som er sat hen over vinteren. Det kommer til at betyde flere transporter til og fra byggepladsen ved Svanemøllehavnen. Der forventes op til 200 daglige lastbiltransporter fra Svanemøllesiden og Nordhavn når arbejdet for alvor kommer i gang. Udgravning af tunneltraceet kommer til at foregå hele 2024.  

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »