Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Står I og søger efter rådgivning og service fra en revisor? 

Som virksomhed, så er det afgørende at der er styr på regnskaberne og økonomien i virksomheden. Derfor er det også vigtigt at man som ansvarlig for området i virksomheden, sørger for at disse processer og systemer er godt på plads, og bliver udført professionelle, der ved hvad de laver.

Hvis det lyder relevant for dig, så kan det måske være en ide at læse med videre her. Her kommer der nemlig tre tips til dig, der leder efter professionel hjælp inden for revision. 

Ved I hvor I kan få hjælp? 

Det er altid en god ide at starte sin søgen ud med at lede efter relevante aktører, der kunne bidrage med deres viden og erfaring til de opgaver, som I søger hjælp til. Du kan for eksempel få rådgivning hos Revision+, eller fortsætte med at opsøge andre professionelle fagfolk, der også kunne være relevante. Hvis du ønsker at fortsætte din søgen, så kan det være en god ide at foretage flere søgninger på internettet. 

Hvilke behov sidder I inde med som virksomhed? 

Alle virksomheders behov kan være forskellige alt efter hvilke ønsker og forhold, som de sidder inde med. Det kan derfor være en god ide at kende til sin virksomheds behov og ønsker på forhånd i en vis grad. Dette vil også gøre arbejdet nemmere for de professionelle fagfolk, som der bliver bragt ind for at skulle arbejde på den konkrete opgave. Sæt jer derfor ned i gruppen af relevante medarbejdere, og find frem til hvordan jeres virksomhed bedst kan rådgives. 

Brug eksperterne i jeres proces

I stedet for at sidde inde med spørgsmål og tvivl, så er det oftest en bedre ide at rådføre sig hos nogle af de mange eksperter, der findes inden for området landet over. Disse eksperter kan hjælpe dig ved at besvare de spørgsmål som du måtte have. 

Close