Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Stadig smutvejsbilister i stræderne – nu kommer der vejbump

vejbumpDer kører stadig bilister på tværs i stræderne mellem Århusgade og Helsinkigade. Nu skal vejbump forsøge at bremse dem. Politiet er ikke i stand til at prioritere en indsats mod den ulovlige trafik.

Færdselsafdelingen i Københavns Politi har i noget tid holdt øje med ulovlig biltrafik i stræderne Rostockgade og Sassnitzgade. Her er der gennemkørsel forbudt, men mange bilister skal ‘bare lige’ over til en af de store veje Århusgade eller Helsinkigade, og gider ikke at køre ned og vende ved Frihavnstårnet, som de skal.

Politiet skriver i en mail til den lokale beboer Jonas Thing, at de har besøgt Rostockgade to gange uden at se nogen bilister køre igennem. Men Jonas Thing mener at poltiet kommer på de forkerte tidspunkt, for der er ulovlig trafik hver eneste dag.
Der er masser af biler, der kører ind, hvor det er forbudt. Politiet har bare ikke været her på det rigtige tidspunkt, siger Jonas Thing.

Politiet har imidlertid meddelt Jonas Thing, at Grundet konstant tilgang af nye borgerhenvendelser er Københavns Politi tvunget til at prioritere benhårdt, og jeg bliver derfor nødt til at meddele dig, at vi ikke er i stand til at prioritere Rostockgade fremadrettet.

vejbumpTil gengæld er der nu ved at blive anlagt vejbump i Rostockgade. Det vil sænke bilernes hastighed i de smalle stræder, hvor der er trafik af gående, cyklister og legende børn. Men kan ikke forhindre, at bilister stadig vil være ligeglade med Gennemkørsel Forbudt skiltene.

Close

Translate »