Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Stor fastelavnsfest for sidste gang i Posthallen

Flere hundrede børn og voksne deltog i Nordhavns egen fastelavnsfest søndag 23. februar i Posthallen i Århusgade. Se fotos

Tak til alle jer som igen stillede op og var med til at gøre festen til virkelighed. Og tak fordi at vi må låne Posthallen igen. Selv om det desværre bliver sidste gang! sagde butikschef Mikael Lindegaard Kristiansen fra Meny Nordhavn, da han startede tøndeslagningen på slaget 11.37 søndag formiddag. Meny Nordhavn var igen absolut hovedsponsor for arrangementet og havde sørget for både præmier, fastelavnsboller, drikkevarer og masser af slik i tønderne.

I lange køer stod de udklædte tøndeslagere allerede klar til at ødelægge de hængende tønder. Der var en lille batman, en astronaut, en fe, en heks, en Robin Hood, en vaskemaskiner (som senere vandt for bedste udklædning), en bæredygtig ridder, en brandmand, en mexikaner og mange flere. De mange forældre havde næsten uden undtagelse valgt at klæde sig ud som sig selv. Men det var der nok ikke tid til søndag morgen, når de små poder skulle gøres klar.

Til musik fra højttalerne med blandt andet Gnags (!) og Børnenes MGP gik slaget i gang, og efter en times tid lå resterne af de fine tønder splintret på betongulvet i den opvarmede hal, som kunne have været en fremragende møde- og festsal for Nordhavns beboere, men som i løbet af i år vil blive revet ned i forbindelse med renoveringen og udvikllingen af den røde by.

For nylig trak By & Havn sig ud af den røde by, og solgte sin andel i selskabet Nordhavn P/S til pensionsselskabet PFA. På nabomødet 3. marts kan man i øvrigt møde PFA ved et af temabordene.

Men tilbage til fastelavnsfesten. Her kommer en fotoserie fra dagen:

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close