Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Stor interesse for nyt Comwell-hotel i Nordhavn

Efter metrobyggeriet ikke længere lægger beslag på byggepladsen er Comwell/AP Pension nu i gang med opførelsen af hotel med næsten 500 sengepladser på Trælastholmen.

I 2020 forventer hotelkæden Comwell at kunne tage imod de første gæster i Comwell Copenhagen Portside. Hotellet, der er hotelkædens største og det første i eget regi, er netop nu ved at komme over jorden på Trælastholmen mellem Orientbassinet og Svanemøllehavnen.

Hotellet bliver nabo til den nye Østre Landsret. Hotellet er tegnet af det prisbelønnede arkitektfirma, Arkitema Architects, der har valgt at lade sig inspirere af havnens historiske pakhuse. Hotellet i Nordhavnen kommer til at rumme 484 værelser og 18 konference- og møderum, og bliver det første hotel i Nordhavnen.

“Byggeriet går efter planen takket været den milde vinter, så vi åbner august 2020. Allerede nu har flere vist interesse for vores første hotel i København, så booking af møder og konferencer er begyndt,” fortæller kommunikationsansvarlig Simon Verheij.

 Den hvide facade dekoreres flere steder med forskellige klatreplanter, ligesom atriumgården og taget får steder med stedsegrønt.

Det er det danskejet og uafhængige pensionsselskab AP Pension, der sammen med det finske pensionsselskab Keva, står bag finansieringen af Comwell i Nordhavnen. Det er første gang, at AP Pension indgår i så stort et joint venture-projekt med et andet pensionsselskab. Den samlede pris lyder på et trecifret millionbeløb.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »