Thomas bygger Frihavnstårnet i Lego

thomas snitker legohus1Sommerferien har ikke budt på det bedste ferievejr, så en af bydelens entreprenante indbyggere har fundet på noget kreativt at give sig til indendørs. Thomas Snitker bygger Frihavnstårnet i Lego.

Læs videre

Coronatanker X

poul gudbergDet er sådan set ved at være slut med disse Coronatildragelser. Vores samfund er på vej mod normaliteten, selv om det aldrig bliver det samme mere. Der er hændt meget på ufatteligt kort tid.

Læs videre

Pas på det kolde vand – det kan være livsfarligt at falde i

kajakHøjsæsonen for fritidsaktiviteter på vandet er for alvor skudt i gang for fritidsfiskere, kano- og kajakroere, SUP’ere og andre, som bruger vandet omkring Nordhavn. Men vandet er stadig blot 8-10 grader. Derfor kan det være livstruende at falde i vandet uden den rette påklædning og udstyr til at slå alarm.

Læs videre

Naturvandringer i det vilde Nordhavn

nordhavnstippen 0138MiljøPunkt Østerbro er først med et event efter genåbningen, og inviterer til bynaturvandring på Nordhavnstippen. For at følge retningslinierne vedr. coronasmitte er turen begrænset til 15 deltagere.

Læs videre

Coronatanker IX

poul gudbergCorona, Corona og Corona. Det drejer sig meget om den hele tiden og forståeligt nok, men der eksisterer jo også en verden uden for dens område. Vi har en tilværelse, der indeholder andet end sygdomsbekæmpelse og ikke mindst – forståelse, for den har selvfølgligværet svær at få tacklet denne pandemi.

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN