Nyt SUP center, flydende restaurant og tømmerflåde med 70'er stemning

boatie max kim tobiasen

By & Havn inviterede i foråret alle til at byde ind med nye  aktiviteter til Københavns blå byrum. I første ansøgningsrunde kom der 20 ansøgninger med forskellige ideer og projektforslag til havnen.

Fire af dem er nu klar til at blive søsat, og et enkelt er allerede blevet afholdt.

Blandt projekterne, der bliver realiseret, er et SUP Center, hvor man skal kunne tage kurser og leje Stand Up Paddle boards (SUP). Det skal bidrage til et aktivt miljø for SUP i havnen. Et SUP center består af en opbevaringsenhed og et opholdsområde, så det også kan blive et socialt omdrejningspunkt i havnen. Projektmager er Copenhagen Surf School.

Et andet projekt, som får støtte, er Boatie – 70’erne sejler til nutiden: Boatie er en sejlende tømmerflåde, der ligner en dagligstue fra 70’erne med en brun hjørnesofa og et orange kakkelbord. Tømmerflåden udlejes kun med kaptajn. Tømmerflåden Den flydende stue har også fået støtte. Den kan sejle med op til 12 passagerer rundt i havnen på en tømmerflåde med bord og bænke. Man kan leje den uden kaptajn.

Desuden har Restaurant Vandvid fået mulighed for at udvide deres restaurant på en husbåd i Sydhavn. Det sker med et flydende køkken, der skal sejle rundt i havnen og servere økologisk og klimavenlig mad til alle de sultne gæster i havnen.
Det sidste projekt er Kirken i Sydhavns Pinsefest ved ved havnebadet i Sydhavn. Man kan ansøge med sine projektideer seks gange om året.

Læs mere om By & Havns havnepulje her.

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN