AP Pension bygger mere på Trælastholmen

ap pension kontor traelastholmAP Pension har netop vundet retten til at bygge et kontorhus på Trælastholmen.

AP Pension vandt i en udbudsrunde fra By & Havn, og skal nu bygge et 10.000 kvadratmeter stort kontorhus på Trælastholmen, hvor selskabet i forvejen bygger Hotel Comwell Copenhagen Portside.

"Vi planlægger, at bygge et moderne kontorhus, der passer ind i området med respekt for den historie, der også følger med i Nordhavn. Det bliver et projekt, der vil være sikre attraktive afkast til alle vores kunder, og vi glæder os til i den kommende tid at konkretisere byggeplanerne", siger Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Hos By & Havn ser man også frem til AP Pensions kommende byggeri.

"Nordhavn er inde i en rivende udvikling. Og ikke mindst Trælastholmen er et spændende område, hvor vi er sikre på, at AP Pension vil skabe et byggeri, der passer ind i bydelens øvrige bygninger og miljø," siger salgs- og udlejningschef, Nicolai Irminger Axholm, fra By & Havn.

AP Pension skal også bygge på Holm 8 ud til Kalkbrænderihavn, som er nabo til Trælastholmen. Her skal der opføres to domiciler, dels til Nykredit, dels til AP Pension selv:
LÆS: Kommunal park og domiciler på Holm 8.

Udbudsrunden fra By & Havn omfatter i alt 4 erhvervsgrunde:
LÆS: Fire erhvervsgrunde til salg

Fristen for udbuddet blev forlænget i sidste måned, for at tiltrække bedst mulige tilbud:
LÆS: Tæt løb om salg af erhvervsgrunde

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN