Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Succes for loppemarked

Fuldt booket loppemarked og hundredevis af gæster, da Nordhavn Løb & Motion holdt loppemarked på Göteborg Plads for anden gang. En tradition er født.

Der var gratis morgenmad, solskin og masser af kunder, da Nordhavn løbe- og motionsklub 2150 NLM i lørdags holdt loppemarked på Göteborg Plads for anden gang.

Markedet var allerede en succes sidste år, med alle stader optagede og mange kunder og gæster både fra Nordhavn og den nærliggende by København. Således også i år, hvor et fyldt marked og hundredevis af besøgende fyldte pladsen. Stadepladserne var blevet tilbudt beboere i Nordhavn, og alle blev hurtigt booket.

“Vi har udnyttet den plads, som grundejerforeningen har tildelt os, helt til sidste kvadratmeter, og sagt “desværre nej” til flere som ønskede sig en stadeplads,” fortæller Karina Østergaard fra 2150 NLM, som var tidligt oppe lørdag for at tegne pladsen op med kridt og tildele stadepladser.

Ved en af stadepladserne står Sofie Reimer og Mette Neess. De er veninder og deler stadet, som mest tilbyder tøj til kvinder.
“Jeg var også med sidste år. Vores varer er alt hvad vi har kunnet finde derhjemme. Så det er rigtigt genbrug,” siger Sofie.
Per Bodholt og Karina Østergaard fra 2150 NLM. Hvis der bliver et overskud af loppemarkedet, går det til foreningens arbejde og andre events.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close