Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
sundkrogsgade omkoersel

Sundkrogsgade omlægges resten af året

Den stærkt trafikerede vej bliver midlertidigt omlagt fra april 2022 og året ud. Der skal gøres plads til kanalbyggeri og byggepladstrafik.

En ny omlægning af Sundkrogsgade skal øge trafiksikkerhed og trafik-flow, imens der bygges kanaler og kontorblokke på strækningen hen mod Skudehavnsvej.

Det fortæller By & Havn,som i april måned vil omlægge Sundkrogsgade resten af året. Dermed skal det også være slut med de mange mindre trafikale ændringer, som har været nødvendige for at sikre adgang til byggepladserne i området.

Stor bue udenom 
By & Havn vil simpelthen anlægge en helt ny Sundkrogsgade øst om Bruun Rasmussen Aktionshus og hen til Skudehavnsvej. 

På den måde bliver der plads til byggepladstrafik til Svanemølleholmen, hvor der i øjeblikket bygges kontorblokke. 

Kanalarbejde kan komme i gang
Samtidig kan By & Havn komme igang med at etablere den kanal, som skal forbinde Orientbassinet med Svanemøllebugten. I forbindelse med kanalarbejdet skal der også laves en broforbindelse henover kanalen.

Den større større bue på Sundkrogsgade skal øge sikkerheden, så gaden kommer helt væk fra byggepladserne og byggepladstrafikken kun krydser en opmærket cykelsti og fortov to steder. 

Smartere lyskryds
Trafikafviklingen bliver samtidig optimeret, fordi lyskrydsene fra Orientkaj ved Sundmolen til Skudehavnsvej bliver samkodet, så de taler bedre sammen. Det skulle gøre det  mere smidigt for biler og cyklister at benytte Sundkrogsgade. 

”Alle der kører bil ved, hvor frustrerende det er at holde i kø, og trafikken igennem Nordhavn er ofte tæt i myldretrafikken. Det håber vi at løsne op for med omlægningen af Sundkrogsgade og ved at samkode trafiklysene. Vi kommer ikke til at kunne fjerne kødannelser, men vi gør, hvad vi kan, for at skabe et bedre trafikflow,” udtaler Ingvar Sejr Hansen, udviklings- og salgsdirektør i By & Havn.

Vejen føres tilbage igen
Arbejdet med den midlertidige omlægning af Sundkrogsgade går i gang i marts og kommer ikke til at påvirke transporten gennem Nordhavn mens vejen omlægges. 

Det nye vejforløb kan tages i brug i april. 

Når broen står færdig i 2023 år bliver vejen ført tilbage til sit nuværende forløb, som er det vejforløb, Sundkrogsgade også skal have i fremtiden.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »