Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Sussi er Månedens Nordhavner

I sidste runde af Månedens Nordhavner går diplomet til festudvalgets formand. 

Hvis Nordhavn var til dansk-top, ville den nok have sunget ”Sikken fest vi har haft nu i nat”, for 5. september var der bydelsvejsfest i Nordhavn, og det var en succes.

Langt hen ad vejen er det Sussi Anderbergs fortjeneste, for som en af dem, der har indstillet hende til prisen, skriver:

”Sussi er idekvinden bag den netop afholdte (og meget vellykkede) bydelsvejfest i Nordhavn, som indebar fællesspisning og efterfølgende silent disco. Sussi har lagt mange kræfter og tid i forarbejdet og har trods diverse benspænd bevaret optimismen og troen på projektet.”

Vi er en gruppe

Komiteen var helt enig, så det var en glad Sussi, der kunne modtage diplomet og et gavekort til Original Coffee efter at have undervist i groove fit foran Copenhagen International School.

“Jeg er beæret over at være blevet indstillet, for der er jo mange, der har været med til at planlægge festen såsom Anette Friis Jakobsen, Janet Gervais og Joao Velosa og Mia Otterstad. Det er os som gruppe, der har stået for det, men fordi jeg ikke har fuldtidsarbejde, har jeg taget mig af detaljerne, men de andre har været rigtig gode til at fordele opgaverne mellem sig”, siger Sussi Anderberg taknemmeligt. 

Masser af forbilleder

Det var da også en vellykket fest, der blev holdt i Nordhavn på trods af corona. Arrangørerne havde 90 billetter til salg, og omkring 60 gæster dukkede op.

“Da vi opdagede, at de sidste ikke kom, skrev vi ud til alle, og så kom der faktisk et par stykker til, og pludselig var der mange på dansegulvet, fortæller Sussi, som havde arrangeret silent disco – en stor succes i Nordhavn. 
Der var en både løssluppen og hyggelig stemning”, siger Sussi Anderberg.

Det er første gang, hun prøver at arrangere en bydelsvejfest, men bestemt ikke sidste.

“Jeg gør det, fordi der er så mange, der gør noget på den lange bane herude. Dem er jeg altså virkelig på røven over. Vinterbadeklubben, Madklubben, Kajakklubben, Gry og Orly”, nævner Sussi om sine forbilleder.

”Det er dem, der gør, at jeg tør lave en fest, og det er den slags, der gør, at jeg elsker Nordhavn,” siger den taknemmelige Nordhavner.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close