Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Svøb dig i et lunt håndklæde efter dit brusebad

Der er ikke mange ting som kan konkurrere med følelsen af at stå ud af et varmt bad og svøbe sig ind i et lunt og rent håndklæde.

Det lyder næsten som en luksus, som man kun kan få på et spa hotel eller hjemme hos sine forældre. Men, det er faktisk muligt at opgradere dine daglige bade, og tillade dig selv forkælelse i hverdagen. Hvis du synes det lyder fantastisk med et dejligt, lunt håndklæde, så køb en håndklædevarmer til dit badeværelse. 

Er en håndklædevarmer noget fra dit badeværelse?

Måske tænker du, at det lyder en smule omstændigt at købe dig en håndklædevarmer til dit badeværelse. Det er det slet ikke – en håndklædevarmer fås i mange forskellige størrelser og modeller, og kan passes ind på langt de fleste badeværelser. Du kan hænge den bag din dør, så man slet ikke ser den, så længe døren er åben. Det kan også være, at den hænger godt i et hjørne tæt på dit tørrestativ, så den også kan hjælpe til med at tørre dit vasketøj. På den måde kan du faktisk anvende den til mange forskellige formål. For den kan nemlig tørre og lune meget mere end blot et håndklæde.

Et par lune strømper til dine fødder

Der er nemlig heller ikke noget bedre end et par lune strømper, når du skal afsted på arbejde en kold morgen, eller du kommer drivvåd hjem fra en cykeltur med en overraskende regnbyge undervejs. Du kan nemlig helt selv bestemme, hvad du hænge på din håndklædetørrer. Hvis du rigtig skal forkæle dig selv, så kunne du jo faktisk også hænge et tæppe derpå, sådan at du kunne svøbe dig i det, når du ligger på sofaen og ser en dejlig film eller serie. 

Find den rette håndklædetørrer til dig

Heldigvis er der mange forskellige typer af håndklædetørrere, så du kan finde den, som netop passer ind hos dig. Hvad enten du gerne vil have en stor eller en lille, eller en særlig farve eller model, så bør du tjekke det store udvalg ud, og afsøge dine muligheder. Hvis du er i tvivl om, hvad du har brug for, så kan du altid få både professionelle råd eller vejledning ved at kontakte din lokale forhandler. Gå i gang allerede i dag, så du kan begynde at glæde dig til et lunt håndklæde og et par dejlige strømper. 

Close

Translate »