Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
lucia svoemmere

Svømmende Lucia vender tilbage på Sandkaj

Det svømmende Lucia-optog ved Sandkaj kommer igen i år.

For fjerde år i træk vil Nordhavns vintersvømmere svømme julen ind med et iskoldt luciaoptog i vandet, mens koret Vocal Bifrost underholder med traditionelle julesange. På kajen vil der blive serveret varme drikkevarer og julegodter til publikum. 

Det hele foregår onsdag 13. december kl. 19.00 ved Badezonen ved Sandkaj, Göteborg Plads.

De cirka 15 Luciasvømmere vil have lys på badehætterne og bære farverige svømmetasker når de hopper i det 3-5 grader varmen vand. Luciasvømmerne, der alle er erfarne helårssvømmere, vil enten være iført våddragt eller udelukkende badetøj, evt. suppleret med neopren handsker/sko. Selve optoget i vandet varer godt 12 minutter. 

Fra kajen vil svømmerne blive akkompagneret af koret Vocal Bifrost, som vil underholde med den traditionelle luciasang og andre stemningsfulde sange.

Det svømmende luciaoptog startede under corona-nedlukningen på initiativ af Susan Vinzents Jensen, som ønskede at skabe grin, sammenhold og handling i en trist, handlingslammet tid. Siden da er optoget vokset og blevet en juletradition i Nordhavn. Sidste år trodsede over 300 tilskuere vinterkulden for at tage del i den særlige begivenhed og skabe gode juleminder sammen med lokalsamfundet. 

Arrangør: Nordhavn IF og Susan Vinzents Jensen. H20 Svømmende Lucia 2023 er sponsoreret af Østerbropuljen, By & Havn og Grundejerforeningen.

Close

Translate »